2016-11-06 14:40:28• hírek • Szatmár.ro

Nem könnyű azt a csíkot egyenesre húzni!

Ilyen munkálatokat nem fogunk Szatmárnémetiben átvenni és kifizetni - írta Facebok-oldalán a polgármester.

"Íme egy újabb példa az előző városvezetéstől örökölt "előnyös" szerződésekről! Vizsgáljuk a büntetés kiszabásának lehetőségét a 2015-ben kötött szerződés alapján. Addig is felszólítottam a zilahi Drum Inserv céget: sürgősen végezzék el az újrafestést, hogy az minden technikai és esztétikai szempontoknak megfeleljen, ne herdáljuk el a szatmári adófizetők pénzét! Ilyen munkálatokat nem fogunk Szatmárnémetiben átvenni és kifizetni!" - írta Kereskényi Gábor polgármester a Facebook-oldalára a cikkünkhöz csatolt kép kíséretében.

A fénykép egyébként az átadás előtt álló Digului utcában készült. Sajnos a Dorel Coica által elindított beruházás több sebből is vérzik. Ugyan szélesebbre tervezték, járdával és kerékpárúttal, a helyszíni méréseket követően kiderült azonban, hogy a szélesebb úthoz már területek kisajátítására lenne szükség - emiatt pedig sokmindenről lemondott az akkori vezetőség.

Így az eredmény egy szűk utca lett, félúton jobboldalon, félúton baloldalon húzódó járdával. Az eredeti tervekben pedig a közvilágítás kiépítése sem szerepelt...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: